Slim ondernemen leidt tot grootse groei

Over de MKB Krachtcentrale

De MKB Krachtcentrale is het landelijk platform dat slim ondernemen stimuleert in Nederland. De MKB Krachtcentrale verkiest de slimste MKB bedrijven, maakt deze zichtbaar en faciliteert spieken.

Het netwerk van de slimste bedrijven van Nederland verbinden wij aan andere ondernemers, aan beleidsmakers, aan corporates, aan professionals en aan kennisinstellingen zodat slimmer ondernemen gangbaar wordt in Nederland.

manonmoon

De missie is bij ons de baas

Stichting de MKB Krachtcentrale heeft als doel: Meer mensen en bedrijven aan de slag met slimmer ondernemen.  Wij zijn ervan overtuigd dat anders kijken naar jezelf, elkaar en je organisaties, Grootse Groei oplevert. Groei voor de mensen én voor de resultaten, voor welzijn én welvaart.

Deze groei is meer dan de expansiegedachte van meer omzet en meer FTE. Het is waardevolle en duurzame groei van Slimme bedrijven waar de mens met haar vernieuwingskracht centraal staat. Werk voor een ieder die meedoet wordt zo waardevoller, leuker en heeft meer impact.

Slim ondernemen levert een gezonde en duurzame economie op en een vitale maatschappij. Nederland wordt zo een Groots land. Daar gaan wij voor!

 Een journalist vroeg in 1968 eens aan een bewaker bij NASA wat zijn baan was. Hij antwoordde: Een man op de maan zetten. Een inspirerende voorbeeld van hoe de missie daar voor iedereen leidend was, zo willen wij dat ook doen. Er werken heel veel ondernemers en professionals aan de MKB Krachtcentrale en ze hebben allemaal 1 ding gemeen; de missie. Verder voegen zij allemaal vanuit verscheidenheid iets toe om meer mensen en meer bedrijven aan de slag te helpen met Slimmer ondernemen. We zijn hierin een lerend netwerk en hopen dat onze leerprocessen ons groots laten groeien en tegelijkertijd anderen inspireren en activeren dat ook te doen.